Detaljer enligt (m)

image

Du har all rätt att göra din åsikt hörd, men ska du raljera över något av våra förslag så gör det helst utifrån korrekta grunder. Som du nämner så är det två olika verksamheter som vi föreslår ska samarbeta (Uppdragstjänst och daglig verksamhet), och som du påpekar så ligger de inte ansvarsmässigt under samma nämnd. Men det är ju det som är poängen med vårt förslag, att det skulle vara ett nämndsöverskridande samarbete. Precis som vi pratade om i förra veckan om exempelvis tillfälliga beredningar – där du själv var aktiv. Är vi sedan överens om att utveckla verksamheterna närmre en arbetsmarknad så kunde ni ju gått med på förslaget.

Vi ser hellre att vi utvecklar än avvecklar den kommunala verksamheten – och det för mig är inga detaljer.

Sen tycker jag det är synd att ni inte frågar efter mer förklaring från oss i fall ni tycker att det är svårt att förstå vad vi menar. Vi förklarar gärna, så att ni inte behöver avslå ett förslag för den saken skull. För det är väl inte så att nu när ni i Kvintetten tagit ett beslut om att införa LOV i daglig verksamhet i LSS, att ni inte kommer att satsa på den?!

Svar till socialnämndens ordförande Annsofi Thuresson (m), Kävlinge, efter ett inlägg på moderaternas webb om ett avslag på ett tilläggsyrkande från oss socialdemokrater vid införandet av LOV i daglig verksamhet LSS, som var ett ärende i kommunstyrelsen 161026.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s