Dagens ungdom

IMG_6462

Efter att i flera år kallat på den yngste sonen för att få hjälp med diverse trädgårdsarbete så är vi nu rätt så samspelta när det gäller vissa uppgifter. Han drar ut trädgårdstunnan – jag fyller den – han ställer sig i den för att få plats med mer – jag fyller på – och så håller vi på tills vi är klara.

Min tanke var från början när han var yngre att han måste ut och inte bara sitta inne och spela, idag är det väl samma sak men även en stund när vi får vara bara vi två (plus att han genom åren har fått bekräftelse att han är starkare, längre, snabbare än mig och därför behöver hans hjälp – vilket han både blivit och jag tacksamt tar emot 😊). Det brukar alltid hända något; vi ser något djur, jag tappar något, vi får ta i eller tänka till på hur vi ska lösa situationen.

Dagens tvist blev väl ändå när sonen ser en liten fågel som han bara måste fota – samtidigt som han står i tunnan 😃! En märklig känsla av stolthet (samtidigt som jag tar mig för pannan) får mig ändå till att må rätt så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s